{month}
{day}

CSATLAKOZOM! - Önkormányzatok regisztrációjaA csatlakozáshoz kérjük, töltse ki az önkormányzatra vonatkozó adatokat, majd nyomja meg a "Csatlakozom" gombot. Ekkor rendszerünk a megadott email címre egy megerősítést kérő levelet küld, a regisztráció befejezéséhez a levélben található hivatkozásra kell kattintani. Ennek célja az, hogy kiszűrjük a hibás kapcsolati adatokat. 


Kérjük, lájkolja a LÉLEKMOZGATÓ programunk Facebook oldalát. A program közösségi oldalán www.facebook.com/lelekmozgato várjuk a bejegyzéseket, hogy az egyes önkormányzatoknál hogyan emlékeznek meg a Magyar Parasport Napjáról. Szeretnénk, ha ezt a fórumot az önkormányzatok is magukénak éreznék és átadnák egymásnak a tapasztalatokat, ötleteket, javaslatokat is, hiszen minden évben megünnepeljük a Magyar Parasport Napját.   

 

A program lebonyolítása után, a regisztrált önkormányzatok beküldött programbeszámolóikkal elnyerhetik a LEGAKTÍVABB MPN2020 TELEPÜLÉS címet!

(2020. február 22-ét követően minden regisztrált önkormányzat - a regisztrációs e-mail címére elküldve - kap egy egyéni linket, ahol pályázati anyagát feltöltheti.) 


Regisztrációmmal csatlakozom a Magyar Parasport Napja 2020 – Lélekmozgató programhoz.

Önkormányzat neve
A megadott név túl rövid, a hossza 4 - 200 között lehet!
A név nem kezdődhet szóköz karakterrel!
Cím
Az irányítószám beírásával/kiválasztásával a program automatikusan kitölti a helyes településnevet és megyét! Kérjük, ezt ne írja át, mert az sikertelen regisztrációt eredményezhet.
A cím megadása kötelező!
Weboldal
Kapcsolattartó neve
A név megadása kötelező, ami nem lehet hosszabb, mint 200 karakter!
Kapcsolattartó telefon
A telefonszám túl hosszú!
Regisztrációs email cím
Az email cím megadása kötelező!
Az email cím hibás!
Ha a kapcsolattartó és a regisztrációs email cím megegyezik, üresen hagyhatja a következő mezőt.
Kapcsolattartó email címe
Az email cím túl hosszú
Kerület, település lélekszáma
Egész szám lehet, vagy üres!
A programban résztvevők tervezett létszáma
Egész szám lehet, vagy üres!
Tervezett program rövid leírása
Ezt a mezőt kötelező kitölteni!
Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a regisztrált önkormányzat Magyar Parasport Napja alkalmából megrendezendő programja nyilvánossá váljon a média és az MPN2020 kommunikációs felületei (pl.: honlapok, Facebook oldalak) számára.