{month}
{day}

III. Winners' Day - Iskolák versenye

III. Winners' Day - Iskolák versenye



A verseny célja: Integrált sportolási lehetőség biztosítása, Magyarországon kevésbé ismert sportágak játékos módon történő bemutatása, egészséges életmódra nevelés, ismeretterjesztés.

A verseny helyszíne: 1119 Budapest, Mérnök utca 35. (ELTE Sporttelep)

A verseny időpontja: 2017. június 2., 10.00

Résztvevők köre: Oktatási intézmények (általános iskola, középiskola, gimnázium, szakgimnázium, szakiskola, speciális szakiskola), gyermekotthonok és fogyatékkal élőkkel foglalkozó sportegyesületek.

Nevezési feltételek: 5 fős csapatokat lehet nevezni, épek és fogyatékkal élők egyaránt nevezhetnek (akár vegyes csapatként is), egy intézményt/egyesületet/alapítványt több csapat is képviselhet, így nagyobb eséllyel szerezhetik meg az 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványokat. Csapatonként minimum egy fő, felnőtt korú kísérőnek is jönnie kell. A nevezéseket 2017. május 26-ig kell elküldeni az iroda@fodisz.hu e-mail címre. A nevezéskor a résztvevők nevét kell megadni, a nevező státuszát (diák/kísérő), illetve a kapcsolattartásra kijelölt személy telefonszámát és e-mail címét szükséges még elküldeni.

Játékszabályok: A különböző sportágak feladatait a sportágak képviselői által működtetett állomásokon kell majd teljesíteni. A sportfeladatokat követően egy 13+1 kérdésből álló totót kell még kitölteni, az eseményen megismert sportokkal kapcsolatban. A versenybe a feladatokon elért pontszámok, a totón elért eredmény és az intézményből érkezők létszáma számít be (a kísérők is számítanak a létszám megállapításánál).