{month}
{day}

Ha október, akkor SPAR Maraton

Az elmúlt két évben a SPAR Maraton Családi Futása köré szervezett megmozdulást a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége, mely olyan sikeresnek bizonyult, hogy az esemény rendezője, a Budapest Sportiroda lehetővé tette, hogy 2015-ben már saját futammal képviseltesse magát az immáron két napos SPAR Maratonon a FODISZ.



A 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – FODISZ Esélyegyenlőségi Futam névre keresztelt futáson fogyatékkal élő emberek futhatnak együtt közéleti személyiségekkel, sportolókkal, színészekkel 2015. október 10-én. A FODISZ futama 11.45-kor rajtol, előtte pedig a FODISZ sátornál lehet gyülekezni és lehetőség nyílik különböző érzékenyítő játékok kipróbálására is.



A versenyen való ingyenes részvétel biztosításán túl szövetségünk a futás után meghívja a versenyzőket egy ebédre, és érdekes játékos programokat szervez a Városligetben tartandó III. Kürtös Kalács Fesztivál keretein belül, ahol egy kürtös kalácsra is vendégünk lesz minden résztvevő gyerek.

A programon való részvétel tehát díjmentes, csupán a FODISZ weboldalán, az alábbi linkre kattintva szükséges elvégezni egy regisztrációt mindenkinek, aki részt szeretne venni az eseményen.