{month}
{day}

Ismét FODISZ megjelenés a SPAR Maratonon

Szövetségünk, a Budapest Sportiroda (BSI) által szervezett 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a BSI-vel együttműködésben az idei rendezvényen FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot szervez. Az eseményen egy 500m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget több mint 250 fogyatékos gyermeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan ők is átélhessék a versenyzés örömeit és izgalmait.



A versenyen való ingyenes részvétel biztosításán túl szövetségünk a futás után meghívja a résztvevőket egy hot-dogra is a Városligetben.

Terveink szerint a múlt évi sikeres programhoz hasonlóan az 500m-es versenyen minden általunk meghívott fogyatékos gyermekkel idén is egy közéleti személyiség (sportoló, zenész, színész) fog együtt futni, ezzel is azt szeretnénk közvetíteni a magyar társadalom felé, hogy a fogyatékkal élő emberek integrációja egy kiemelt és nagyon fontos feladat.



Az esemény elnevezése: 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
Az esemény (futás) időpontja: 2016. október 8. 11.45 (FODISZ futam) 
A program időtartama: 2016. október 8. 11.00 – 13.00 

Az rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő oldalon lehet: http://fodisz.hu/esemyeny-regisztracio
Regisztrációs határidő: 2016. október 4. 23.00