Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Február 14-én, a szerelmesek napján ismét Öltözz Pirosba!
Immáron negyedik alkalommal rendezi meg Öltözz Pirosba! Mutasd ki a szereteted! kampányát a Szemem Fénye Alapítvány!

Ehhez az akcióhoz bárki csatlakozhat egy-egy piros kiegészítőt, vagy ruhadarabot viselve, piros ételt, italt fogyasztva, vagy éppen csodaszép piros hajkoronát festve magának. A résztvevők ezzel a vidám gesztussal fejezik ki együttérzésüket a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek és családjaik felé. Vegyen részt Ön is a Szemem Fénye Alapítvány vidám hangulatú jótékonysági megmozdulásban! Legyen február 14-e idén nem csupán a szerelmesek, de a beteg gyermekek különleges napja is! Az alapítvány várja magánszemélyek, közösségek, közintézmények, klubok, baráti körök cégek és vállalkozások jelentkezését az ország bármely pontjáról!

És hogyan lesz ebből támogatás? Helyezzen ki adománygyűjtő perselyt, melybe hazánk első gyermekhospice házának, a Dóri Háznak támogatására szánt fejenkénti 200 Ft felajánlás kerül.

Bővebb információkat az Öltözz Pirosba! napról az alapítvány honlapján (www.szememfenye.hu), valamint közösségi oldalán  (facebook.com/oltozzpirosba) talál. Kérdéseit és részvételi szándékát Farkas Éva az oltozzpirosba@szememfenye.hu e-mail címen, valamint a (72) 526 658-as telefonszámon várja.