{month}
{day}

Nick Vujicic újra Magyarországon

A szeptember 22-én, délelőtt 11.00-kor tartandó diákoknak szóló előadás különlegessége, hogy regisztrációt követően,  minden magyar iskola online bekapcsolódhat és Nick hiteles üzenete egy egész nemzedékhez juthat el egyszerre!



A programot szervező Nem Adom Fel! Alapítvány várja minden magyarországi iskola csatlakozását!

Részletek:

A program üzenete: 
Nick Vujicic sérültsége és szembeötlő mássága miatt rengeteg zaklatáson ment keresztül, amelynek fiatalkori “eredménye” saját öngyilkossági kísérlete volt. Személyisége mégsem a zaklatás visszamaradó pszichológiai hatásairól tanúskodik, épp ellenkezőleg: hihetetlenül példaértékű életével sérültek és nem sérültek ikonjává vált. Előadásain az általa megélt nehéz pillanatokról beszél, és azt tanítja, ami mindannyiunk számára karakterformáló hatással lehet: fordítsd a nehézségeidet lehetőséggé.

Nick Vujicic saját felismerésein keresztül kialakított életszeméletét átadva segít a fiatal nemzedéknek egy elfogadó és befogadó társadalom létrehozásában. 2016-os előadói körútja elsősorban a kamaszkorú fiataloknak szól.

A program célcsoportjai: 

Elsődlegesen 13-18 év közötti fiatalokat várnak a programra. Az ő hatékony elérésük érdekében másodlagos célcsoportként  számítanak az őket oktató pedagógusokra is. 

Nick Vujicic magyarországi tartózkodásának időpontja: 2016.09.21.–22.  

A diákok és az őket oktató pedagógusok számára tartott előadás időpontja: 2016.09.22. 11.00

Az előadás helyszíne: TÜSKECSARNOK 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.

A programba való bekapcsolódás lehetősége: 

A diákoknak szervezett előadás különlegessége, hogy nem csak a Tüskecsarnok 3.500 fős helyszíni közönsége vehet részt a programon, hanem élő internetes közvetítés segítségével lehetőséget biztosítanak minden magyarországi iskolának, hogy diákjai meghallgathassák Nick Vujicic hiteles, életközpontú üzenetét önmagunk és mások elfogadásának fontosságáról.

Az élő közvetítés lehetővé teszi, hogy az előadáson elhangzó gondolatok egy teljes nemzedékhez egyszerre jussanak el! A program megkoronázásaként az előadás napját szeretnék meghirdetni Magyarországon az “Elfogadás napjának.” 

Az iskoláknak a program élő közvetítése ingyenes, de internetes oldalon történő regisztrációhoz kötött. 
 
Regisztrálni lehet a www.nemadomfel.hu/nickvujicic oldalon, ahol a program további információi is megtalálhatóak. 

Amely osztályok személyesen szeretnének részt venni a programon, azok számára jegyek 1.000 Ft-ért válthatók. 

Érdeklődni Csulák Nóránál lehet a 06-70/699-33-07 számon, vagy a részvételi szándékot jelezni lehet a csulaknora@nemadomfel.hu e-mail címen.