{month}
{day}

Több mint 200.000 Ft gyűlt össze a jótékonysági kosárlabda tornán

Kiss Lenke (a FODISZ mentora) kosárlabda iskolája idén is jótékonysági kosárlabda tornát szervezett a gödöllői Montágh Imre Általános Iskola és Speciális Szakiskola alapítványa javára.



A tornán négy egyesület játékosai két korosztályban mérték össze tudásukat, a torna végén pedig a Montágh Imre Általános Iskola diákjai akasztották a győztesek nyakába az érmeket.



A kiváló hangulatú eseményen egy urnában pénzt gyűjtöttek az alapítvány számára. A nap végén összesen 209.000 Ft gyűlt össze.



Az U11-es tornán a DMTK Haraszti Sasok csapata diadalmaskodott, az U12-esek versenyében pedig a KLKS csapata végzett az élen, de ez a torna is megfelelt a FODISZ mottójának: Több mint sport!







U11, végeredmény: 
Végeredmény 
1. DMTK Haraszti Sasok
2. Várpalota SK
3. KLKS Okapik

U12, végeredmény:
1. Hely : Kölökös Lányok
2. Dávid Kornél Akadémia
3. DMTK Haraszti Sasok

A helyszínt a Kiss Lenke Kosár Suli, az érmeket pedig a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége biztosította. Külön köszönet a Pest Megyei Kosárlabda Szövetségnek, mely szervezet kupákkal és a torna mérkőzéseit vezető játékvezetők (Mészáros Anna és Tanka Miklós) küldésével járult hozzá az esemény sikeréhez.