{month}
{day}

Jön a III. Winners’ Day

Az első két rendezvény pozitív tapasztalataira és visszaigazolásaira építkezve idén ismét szabadtéren kerül megrendezésre a Winners’ Day, de lesz iskolák versenye is a programok között. A cél, hogy a résztvevők megismerkedjenek hazánkban még kevésbé ismert sportokkal.

Az „ismerkedésre” már az esemény előtt sor kerül, hiszen aki legalább két szakmai partnerünk májusi eseményére is ellátogat, a Winners’ Day-en értékes ajándékot kap. A részleteket és az eseményeket megtaláljátok április 27-től a Winners’ Day hivatalos weboldalán és Facebook oldalán.



A Winners’ Day idén is ingyenes, valamint szakmai partnereink kijelölt eseményei is díjmentesen látogathatók azok számára, akik a Winners’ Day igazolófüzettel érkeznek.

A rendezvény keretein belül idén is külön versenyt hirdetünk oktatási intézmények, gyermekotthonok részére. A versenyen a megjelenő sportágakkal kapcsolatos feladatokat kell minél ügyesebben teljesíteni. A FODISZ a 10 legjobban teljesítő intézmény részére 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványt ajánl fel. 



Helyszín: ELTE Mérnök utcai Sporttelep (1119 Budapest, Mérnök u. 35.)
Időpont: 2017. június 2. péntek, 10.00 – 18.00
Szervező: Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Fővédnök: Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest főváros főpolgármester-helyettese
Szakmai partnerek: Budapest Wolves, Főnix SE, Magyar Frizbi Szövetség, Magyar Ligarögbi Szövetség Nonprofit Kft., Magyar Krikett Szövetség, Magyar Szkander Szövetség