{month}
{day}

FODISZ ESÉLYEGYENLŐSÉGI FUTAM A 32. SPAR Budapest Marton® Fesztiválon



A Budapest Sortiroda (BSI) által szervezett 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a BSI-vel együttműködésben a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny és Szabadidősport Szövetsége idén is megszervezi a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot, október 14-én. Az eseményen egy 400 m-es külön futam keretein belül biztosítunk lehetőséget több mint 250 fogyatékos gyermeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan ők is átélhessék a versenyzés örömeit és izgalmait.
A versenyen ingyenes a részvétel, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! 
REGISZTRÁLNI A KÖVETKEZŐ OLDALON LEHET: http://fodisz.hu/esemyeny-regisztracio

Nem csak fogyatékkal élők jelentkezését várjuk, hanem azon emberekét is, akik fontosnak tartják kiállni a fogyatékkal élők mellett, erősítve, elősegítve a társadalmi integráció megvalósulását. 
 
Az esemény elnevezése: 32. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
Az esemény (futás) időpontja: 2017. október 14. 12.30 (FODISZ futam) 
A program időtartama: 2017. október 14. 11.00 – 14.00 

Gyülekező: 11 órától, az Ötvenhatosok terén felállított, 50. számú FODISZ sátornál (közel a rajthoz). A közös bemelegítést követően, 12.00 órakor együtt sétálunk át a rajthoz, a Városligeti Műjégpályához.

A FODISZ Esélyegyenlőségi Futamon résztvevőknek a készlet erejéig tudunk FODISZ-os pólót biztosítani, kérjük, hogy akinek van már ilyen pólója, hozza magával és teljesítse abban a futást.

A futáson résztvevők felfrissüléséhez, energiapótlásához ásványvízzel és a SMILE SÜTI/Kovács és Szalay Sütő- és Édesipari Kft. jóvoltából SMILE palacsintával járulunk hozzá. 

KÉRJÜK OSSZÁK, OSSZÁTOK MEG AZ ESEMÉNY, FELHÍVÁS HÍRÉT, hogy minél többekhez eljuthasson a felhívás!

A FODISZ Esélyegyenlőségi Futam Facebook-esemény linkje (bátran hívd meg ismerőseidet is! ): https://www.facebook.com/events/137134006910163/

Október 14-én, szombaton milyen programokkal, kiállítókkal találkozhatsz a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon? Hol lesz az 50-es számmal jelzett FODISZ SÁTOR és honnan indul a FODISZ Esélyegyenlőségi Futam? Nézd meg a térképet! :)