{month}
{day}

Három országos verseny februárban

Ahogy már megszokhattuk, minden év februárjában kerül megrendezésre az Országos Úszó Diákolimpia és Tehetségkutató Verseny, valamint a Medves Kupa. Tavaly óta pedig a Mikolovits Veronika Evezős Ergométeres Emlékversennyel egészül ki a februári program.

2017. február 8-án már IX. alkalommal kerül megrendezésre a Mikolovits Veronika Evezős Ergométeres Emlékverseny, mely másodszor szerepel a FODISZ versenynaptárában. Az idei versenynek a Tüskecsarnok ad otthont.

Versenykiírás és további információk: IX Mikolovits emlékverseny_final.pdf
Saját felelősség nyilatkozat: SajatFelelossegNyilatkozat-Ergo final.docx

Az Országos Úszó Diákolimpia és Tehetségkutató Versenynek hagyományosa Hajdú-Bihar megye, azon belül is Debrecen ad otthont. Az idei esemény is a debreceni városi uszodában kerül megrendezésre 2017. február 11-én, szombaton. Természetesen most is valamennyi sérülésspecifikum számára nyílt a verseny



Versenykiírás és további információk: Úszó_ODD_versenykiírás.pdf

A Medves Kupa Nemzetközi Téli Ifjúsági és Diáksport Találkozó is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha az időjárás is úgy akarja, idén is lesz szánkóhúzás, fólián lesiklás és szánkó lesiklás, de a szokásos teremsportok (teke, grundfoci, ergométeres evezés) biztosan nem maradnak el. Természetesen most is a festői Salgóbánya látja vendégül a diákokat és kísérőiket, 2017. február 23-24-én.



Versenykiírás és további információk: Medves_Kupa_2017.pdf