Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Magyar Labdarúgás Fóruma

                                             Magyar Labdarúgás Fóruma


A MLSZ január 16-án második alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgás Fórumát.                                                           


A MLSZ január 16-án második alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgás Fórumát. Az eseményre máris több százan regisztráltak.
Az első alkalommal megrendezett Magyar Labdarúgás Fórumát jelentős érdeklődés övezte két évvel ezelőtt, akkor mintegy 1400-an látogattak el a hazai futballról szóló egész napos konferenciára a Papp László Sportarénába. A január 16-án sorra kerülő, neves hazai és külföldi előadókat felvonultató második fórumra az év első napjáig több mint ötszáz regisztráció érkezett. 

Decemberben a vártnál többen regisztráltak, s miután az a tapasztalat, hogy a fórum napjának közeledtével felgyorsulnak a jelentkezések, javasoljuk az érdeklődőknek, hogy időben biztosítsák helyüket a konferenciára. Az első fórum a résztvevők számát tekintve szép sikerrel zárult, az eddigi visszajelzések alapján hasonlóan jelentős részvételre számítunk a január 16-i rendezvényen is - mondta Pfeifer Katalin, a rendezvény főszervezője. 

A Magyar Labdarúgás Fórumán való részvétel ingyenes, ahhoz mindössze az mlsz.hu-n elérhető regisztrációs lap kitöltésére van szükség.