{month}
{day}

Márciusi esemény dömping

Hallássérült, mozgássérült, látássérült, tanulásban és értelmileg akadályozott diákokra is vár országos döntő a következő hetekben.

Március 3-án, pénteken a Szakiskolások Országos Asztaltenisz Diákolimpiájával indul az év harmadik hónapjának programja, majd rögtön másnap, azaz március 4-én, szombaton kerül megrendezésre a Hallássérültek Röplabda Országos Diákolimpiai döntője.


Ezt követően március 10-11-én, kétnapos versenyre kerül sor Békéscsabán, ahol az ország 20 legjobb tanulásban akadályozott zsinórlabda csapata méri össze tudását. Zsinórlabdában értlemileg akadályozott diákok is versenyeznek. Számukra az országos döntőt március 24-én rendezzük, Kecskeméten.




Mozgássérült és látássérült diákok számára a Mozgásjavító Úszó Kupa 3. fordulója biztosít versenyzési lehetőséget. Az eseményt a Mozgásjavító Általános Iskola uszodájában rendezik, március 11-én.


A hónapot a FODISZ tisztújító közgyűlése zárja, melyre március 25-én, szombaton kerül sor.

Mindezek mellett pedig az Asztalitenisz pályázaton elnyert sporteszközöket is március hónapban adjuk át a négy győztes oktatási intézmény részére.