Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Hírek
2017.
ápr.
26.
Vándortábor-vezető pedagógus képzés indul a Testnevelési Egyetemen

A magyar kormány támogatásával létrehozott Vándortábor program régi hagyományokat elevenít fel, egyben új lehetőséget nyújt a hazai diákok számára, akik erdei és vízitúrázás közben fedezhetik fel Magyarország természeti és kulturális értékeit.
Bővebben...
2017.
ápr.
25.
III. Winners' Day - Iskolák versenye

Integrált szabadidősport eseményünkön ismét 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványt nyerhetnek oktatási intézmények, gyermekotthonok és fogyatékkal élőkkel foglalkozó sportegyesületek, diáksport egyesületek, alapítványok.
Bővebben...
2017.
ápr.
21.
Jön a III. Winners’ Day

2017. június 2-án, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az angol szász sportokat bemutató, integrált szabadidősport fesztiválunk.
Bővebben...
2017.
ápr.
18.
Lezárult az I. Paraképzőművészeti Kiállítás kapcsán hirdetett pályázat

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot írt ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
ápr.
14.
A legnagyobb versenyek még csak most jönnek!

Indul a diákolimpiai hajrá, a tanév legnagyobb és talán legizgalmasabb versenyei várnak a sport iránt elkötelezett diákjainkra.
Bővebben...
2017.
ápr.
08.
Ismét Tatabánya nyerte a Sorverseny Diákolimpiát

Az első három helyen nem történt változás a tavalyi döntőhöz képest.
Bővebben...
2017.
márc.
30.
Pályázati felhívás - I. Paraképzőművészeti Kiállítás

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot ír ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
márc.
29.
Integrált Kapkodd a lábad sorverseny

IX. Integrált Kapkodd a lábad sorverseny Gödöllőn.
Bővebben...
2017.
márc.
25.
Újabb öt évig Szabó László a FODISZ elnöke

A szövetségünk tisztújító közgyűlésén nem csak képviselőket választottak, de az alapszabály módosítás elfogadásával a tevékenységi köre is nőtt a FODISZ-nak.
Bővebben...
2017.
márc.
24.
Országos bajnok zsinórlabdában Nyírbátor

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe került az aranyérem az értelmileg akadályozott tanulók részére kiírt zsinórlabda diákolimpia országos döntőjén.
Bővebben...