Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Hírek
2017.
ápr.
18.
Lezárult az I. Paraképzőművészeti Kiállítás kapcsán hirdetett pályázat

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot írt ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
ápr.
14.
A legnagyobb versenyek még csak most jönnek!

Indul a diákolimpiai hajrá, a tanév legnagyobb és talán legizgalmasabb versenyei várnak a sport iránt elkötelezett diákjainkra.
Bővebben...
2017.
ápr.
08.
Ismét Tatabánya nyerte a Sorverseny Diákolimpiát

Az első három helyen nem történt változás a tavalyi döntőhöz képest.
Bővebben...
2017.
márc.
30.
Pályázati felhívás - I. Paraképzőművészeti Kiállítás

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot ír ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
márc.
29.
Integrált Kapkodd a lábad sorverseny

IX. Integrált Kapkodd a lábad sorverseny Gödöllőn.
Bővebben...
2017.
márc.
25.
Újabb öt évig Szabó László a FODISZ elnöke

A szövetségünk tisztújító közgyűlésén nem csak képviselőket választottak, de az alapszabály módosítás elfogadásával a tevékenységi köre is nőtt a FODISZ-nak.
Bővebben...
2017.
márc.
24.
Országos bajnok zsinórlabdában Nyírbátor

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe került az aranyérem az értelmileg akadályozott tanulók részére kiírt zsinórlabda diákolimpia országos döntőjén.
Bővebben...
2017.
márc.
22.
Átadásra kerültek az asztalitenisz eszközök

Szövetségünk, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság közreműködésével, a Decathlon-tól / Tízpróba Magyarország Kft.-től négy darab ping-pong asztalt kapott, melyeket egy felhívás keretein belül oktatási intézmények között osztott ki.
Bővebben...
2017.
márc.
14.
Sporttalálkozó, ahonnan mindenki győztesként távozott!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fogyatékos Sportolók Szövetsége ebben az évben is megrendezte a már több éve hagyományos, ÉNÓk-ban élő értelmi fogyatékos, látás-, hallás- és mozgássérült fiatalok és felnőttek megyei sporttalálkozóját.
Bővebben...
2017.
márc.
12.
Idén is meghirdették a MOL Tehetségtámogató Programot

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája olyan fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, továbblépésükhöz azonban anyagi segítségre van szükségük.
Bővebben...