Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Hírek
2011.
dec.
20.
X. Zala Megyei Parasportnap

A Zala Megyei Fogyatékkal Élők Sportszövetsége és a ZMSE szervezésében 2011. december 1-én, 10. alkalommal rendezték meg a zalai parasportnapot. Az izgalmas jól szervezett rendezvényen 6 zalai oktatási intézmény - köztük 2 bentlakásos – tanulói, valamint
Bővebben...
2011.
dec.
20.
FODISZ ELNÖKSÉG NYILATKOZATA

Tisztelt Sportbarátaink!A magyar sportban, így természetesen a fogyatékosok sportján belül is teljes struktúra-váltás következik az elkövetkező hónapokban, valamint a sporttörvény módosítása is rövid határidőn belül várható.
Bővebben...
2011.
dec.
19.
Fergeteges gyerekrendezvény DJ Dominique-kal és barátaival! A belépő egy ajándék!

2011. június 10-én a Petőfi Csarnokban kerül sor a Dj Dominique és barátai nevével fémjelzett, hátrányos helyzetű gyerekeknek és rászoruló családoknak szóló jótékonysági rendezvényre.
Bővebben...
2011.
dec.
04.
Lájkolj Te is Budapestért!

A Magyar Amerikai Football Szövetség elnökeként ezúton kérem együttműködését minden sportolónak, sportvezetőnek, sportot szerető személynek, vállalkozásnak, intézménynek, hogy csatlakozzanak felhívásomhoz és lájkolásukkal támogassák a 2017. évi Világjáték
Bővebben...
2011.
jún.
03.
Speciális Szakiskolások Országos sporttalálkozója Győrben

Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős helyettes államtitkára köszöntőt mond a Speciális Szakiskolások Országos Sporttalálkozóján.
Bővebben...
2011.
máj.
07.
Fuss a fényben Fehérvár

A Fogyatékkal Élők Fejér Megyei Sportszövetsége és az Esélyek Háza által megvalósított rendezvény célja a szabadidősportok népszerűsítése a fogyatékkal élők számára, valamint az épek elesettekkel szembeni elfogadókészségének, empátiájának növelése.
Bővebben...
2010.
nov.
29.
Kerekesszékes asztaliteniszezők versenyeztek szombaton

Szombaton egész napos program keretében az ATSK Szeged szervezésében kerekesszékes asztalitenisz-versenyt rendeztek a Szegedi Tudományegyetem Hattyas sori sportkomplexumában.
Bővebben...
2010.
nov.
24.
FOGYATÉKKAL ÉLŐK I. ORSZÁGOS ÚSZÓ DIÁKOLIMPIÁJA

A Magyar Sport Háza (Budapest XIV., Istvánmezei út 1-3.) földszinti előadó termében tartották meg a FOGYATÉKKAL ÉLŐK I. ORSZÁGOS ÚSZÓ DIÁKOLIMPIÁJA sportrendezvény sajtótájékoztatóját.
Bővebben...
2010.
nov.
14.
IX. Országos „Kapkodd a lábad!” sor- és váltóverseny

Az országos döntőben 14 intézmény százötven diákja mutatta meg ügyességét, játékosságát.
Bővebben...
2010.
szept.
23.
XII. REGIONÁLIS ÉS NEMZETKÖZI ATLÉTIKA VERSENY

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fogyatékos Sportolók Szövetsége 2010. szeptember 24-én rendezi meg emzetközi atlátikai versenyét.
Bővebben...