Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Hírek
2017.
ápr.
28.
Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megye volt a főszereplő az asztalitenisz diákolimpia döntőjén

Remek hangulatban, több mit száz tanulásban akadályozott diák mérte össze tudását április utolsó péntekjén az Országos Asztalitenisz Diákolimpia és Tehetségkutató Versenyen Budapesten.
Bővebben...
2017.
ápr.
26.
Vándortábor-vezető pedagógus képzés indul a Testnevelési Egyetemen

A magyar kormány támogatásával létrehozott Vándortábor program régi hagyományokat elevenít fel, egyben új lehetőséget nyújt a hazai diákok számára, akik erdei és vízitúrázás közben fedezhetik fel Magyarország természeti és kulturális értékeit.
Bővebben...
2017.
ápr.
25.
III. Winners' Day - Iskolák versenye

Integrált szabadidősport eseményünkön ismét 50.000 Ft-os sportszervásárlási utalványt nyerhetnek oktatási intézmények, gyermekotthonok és fogyatékkal élőkkel foglalkozó sportegyesületek, diáksport egyesületek, alapítványok.
Bővebben...
2017.
ápr.
21.
Jön a III. Winners’ Day

2017. június 2-án, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az angol szász sportokat bemutató, integrált szabadidősport fesztiválunk.
Bővebben...
2017.
ápr.
18.
Lezárult az I. Paraképzőművészeti Kiállítás kapcsán hirdetett pályázat

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot írt ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
ápr.
14.
A legnagyobb versenyek még csak most jönnek!

Indul a diákolimpiai hajrá, a tanév legnagyobb és talán legizgalmasabb versenyei várnak a sport iránt elkötelezett diákjainkra.
Bővebben...
2017.
ápr.
08.
Ismét Tatabánya nyerte a Sorverseny Diákolimpiát

Az első három helyen nem történt változás a tavalyi döntőhöz képest.
Bővebben...
2017.
márc.
30.
Pályázati felhívás - I. Paraképzőművészeti Kiállítás

A FODISZ, Tata Város Önkormányzata, a Humanitas SE és a Collegium Pannonicum Alapítvány, közösen, országos képzőművészeti pályázatot ír ki, úttörő jelleggel, hagyományteremtő szándékkal I. PARAKÉPZŐMŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS - Szabó Szonja emlékére címmel.
Bővebben...
2017.
márc.
29.
Integrált Kapkodd a lábad sorverseny

IX. Integrált Kapkodd a lábad sorverseny Gödöllőn.
Bővebben...
2017.
márc.
25.
Újabb öt évig Szabó László a FODISZ elnöke

A szövetségünk tisztújító közgyűlésén nem csak képviselőket választottak, de az alapszabály módosítás elfogadásával a tevékenységi köre is nőtt a FODISZ-nak.
Bővebben...