Fogyatékosok Országos Diák-,
Verseny- és Szabadidősport Szövetsége
Hírek
2014.
márc.
14.
Zsinórban négy zsinórlabda versenyen is bizonyíthattak a fogyatékos diákok

Minden várakozást felülmúlt a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének égisze alatt megszervezett zsinórlabda regionális versenysorozat, hiszen egy nap alatt három helyszínen több mint 170 fogyatékos diák tehette próbára tudását az „eg
Bővebben...
2014.
márc.
10.
Zsinórlabda és asztalitenisz a hét kiemelt sportágai

Több regionális elődöntőt is rendeznek a héten a FODISZ diákolimpiai versenyrendszerében.
Bővebben...
2014.
márc.
09.
Bonyhádon atletizáltak a fogyatékos diákok

Nagy sikerű országos atlétikai döntő helyszíne volt a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium fedett atlétikai csarnoka, ahol több mint 70 tanulásban akadályozott diák mérte össze az erejét.
Bővebben...
2014.
márc.
08.
Fogyatékkal Élők Megyei Sportnapja Nyíregyházán

Közel száz fogyatékkal élő fiatal és felnőtt mérte össze sportbeli képességeit, a Nyíregyházi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola tornatermében, 2014.03.07-én, pénteken délután.
Bővebben...
2014.
márc.
07.
MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázat 2014-ben is

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája olyan fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, továbblépésükhöz azonban anyagi segítségre van szükségük.
Bővebben...
2014.
márc.
07.
Fogyatékos diáksportolók foglalták el a Medves-fennsíkot

Immár 14. alkalommal került megrendezésre a Medves Téli Sporttalálkozó a Nógrád megyei Salgóbányán, ahol ebben az évben 125 tanulásban akadályozott diáksportoló tehette próbára a tudását 4 sportágban.
Bővebben...
2014.
márc.
04.
Hó nélkül is lesz Nemzetközi Téli Ifjúsági és Diáksport Találkozó

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége és a FLÓRA Egyesület 2014. március 6-7-én rendezi meg a XIV. Medves Kupa Nemzetközi Téli Ifjúsági és Diáksport Találkozót.
Bővebben...
2014.
febr.
27.
Integrációs sportrendezvény a FODISZ közreműködésével

A RÉV projekt keretében megrendezett integrációs sportnapon a FODISZ 200 fogyatékkal élő diák számára szervezett közös sportolást 15 sportágban.
Bővebben...
2014.
febr.
24.
Úszó döntő a Telesportban és a Nemzeti Sportban

A hajdúszoboszlói országos úszó döntőről több meghatározó médium is beszámolt.
Bővebben...
2014.
febr.
22.
Fogyatékos diákok úszóünnepe Hajdúszoboszlón

116 fogyatékos sportoló vett részt Hajdúszoboszlón a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) úszó diákolimpiai döntőjén. Ez volt az 2014-es év első országos fogyatékos diákolimpiai döntője.
Bővebben...